Aktuellt – Öppet hus

Söndagen den 25 februari 2018 kl. 12-14 håller vi öppet hus. Det kommer att finnas både lärare och föräldrar på plats för att visa runt och svara på frågor om verksamheten, kooperativet, pedagogiken och annat.

Om du är intresserad av av att ditt barn ska börja på en Montessoriförskola så är du/ni hjärtligt välkomna hit och möta oss!

Anmälan skickar du till info@blasippan.com

 

Personal

Anna-Karin, förskolechef.

Jag arbetar för att barnen ska få de bästa förutsättningar för att bli sitt bästa jag. Brinner för att utveckla och förbättra förskolan för alla som är kopplade till verksamheten.

Clara, förskollärare och musiker

Jag arbetar för att barnen ska uppleva att varje dag på Blåsippan är en bra dag. Förutom musik och rytmik brinner jag för barnlitteratur och genusvetenskap.

Pethra, förskollärare/Montessorilärare

Jag arbetar för att barnen ska få med sig kunskaper, verktyg och erfarenheter från förskolan vidare in i skolvärlden. Brinner för Montessoripedagogiken och de Montessorimateriel som konkretiserar det abstrakta och skapar förutsättningar för barns lärande.

Tara, Barnskötare

Jag arbetar för att genom min kunskap och erfarenhet skapa förutsättningar för lärande för barnen. Jag brinner för den skapande verksamheten och har alltid nya, kreativa idéer för pyssel.

Asha, Vikarie kök och städ

Jag arbetar för att verksamheten ska vara i fin ordning för barnen att arbeta i. Jag brinner för att skapa go stämning i arbetslaget och har alltid nära till skratt.

Lotta K, förskollärare

Jag arbetar för att barnen via olika uttryckssätt och en trygg, rolig och lärorik miljö ska ges möjlighet att förstå sig själva samt sin omvärld. Brinner för att använda text, bild, musik och dans tillsammans med barnen.

Amanda, Vikarie

Jag arbetar för att skapa lugn och harmoni i barngruppen och i mitt arbetslag. Jag brinner för träning och rörelse och jag lär mig ständigt nya saker inom förskolan.

Agnetha, Kök och städ

Jag arbetar för att barnen ska få en ren och fin miljö att vistas i och har alltid en extra hand eller famn när det behövs. Jag brinner för att det ska vara fint, trivsamt och ordning runt omkring mig.

 

Lotta, Montessorilärare

Jag arbetar för att barnen ska kunna vara trygga i sig själva och kunna uttrycka sina känslor. Jag brinner för musik och sjunger både ofta och gärna tillsammans med barnen.