Vi söker anställda

Just nu söker vi anställda på Blåsippan. Läs mer här.

Jobba hos oss

Välkommen till montessoriförskolan Blåsippan

Montessoriförskolan Blåsippan är en välmående föräldrakooperativ förskola som funnits sedan 1985. Skolan ligger på gränsen mellan Högsbohöjd, Kaverös, Högsbo och det lummiga naturområdet Ruddalen. Förskolan har två avdelningar; Knoppen med 13 barn (1-3 år) och Blomman med 21 barn (3-6 år). Vi har stora och ändamålsenliga lokaler där både barn och vuxna trivs!

Vi strävar efter hög lärartäthet och små barngrupper. Föräldrarna har ett stort inflytande och ansvar vad det gäller skötsel och administration av förskolan. Förskolan leds av förskolechef Anna-Karin tillsammans med förskolans styrelse. All personal har stora möjligheter till inflytande i förskolan.

 

Vi söker 

  • Timvikarier.

Vi söker dig som är flexibel, kreativ, samarbetsvillig, känner ett ansvar för ditt arbete och som tycker att det personliga mötet med barn, medarbetare och föräldrar är viktigt.

Hör av dig till oss med din intresseanmälan via formulär nedan.

 

 

Vi söker nu också

  • Montessorilärare/ Barnskötare, 80% tjänst, tillsvidare
  • Vikarierande förskolelärare, 100%, 1 år

Vi söker i första hand dig som är förskolelärare och barnskötare med montessoriutbildning och arbetserfarenhet från montessoriförskola. Det är mycket meriterande om du har engagemang och kunskap för att utveckla montessoripedagogiken i vår verksamhet och att driva Montessoris tankar vidare i vår tid!

Grundläggande kvalifikationer

  • Montessorilärare/Barnskötare: Utbildad barnskötare eller bekräftad erfarenhet av arbete i förskola i minst 1 år, gärna med montessorierfarenhet.
  • Förskolelärare: examen som lärare eller förskolelärare till förskolelärarvikariat.

Övrigt

Vi kommer att lägga stor vikt vid sökandes personliga lämplighet. Förmåga att arbeta med hela barngruppen likväl som med det enskilda barnet är av stor vikt. För att vara aktuell för tjänsten ska du enligt lag kunna visa giltigt utdrag ur belastningsregistret.

Kontakt

Har du frågor om tjänsterna kontakta styrelseledamot Karin Telldén tfn 070-235 33 77 eller förskolechef Anna-Karin Balder 031-45 56 19

Ansökan

Skicka din ansökan, med CV och personligt brev, till oss via formulär nedan.

Urval kommer att göras löpande. Önskat tillträde är i början av september 2018, men tiden kan diskuteras för rätt person.